ONZE VISIE
Welkom bij CoreSolutions!
Wij zorgen voor oplossingen terwijl u focust op uw Core Business!

Sinds 2017 werd CoreSolutions gestart uit de optiek om bedrijven te ondersteunen en te ontzorgen in hun operationele processen. Jarenlange ervaring brengt ons steeds tot kosteffeciënte en vooral betrouwbare oplossingen met een hoge klanttevredenheid tot gevolg. Zo kan u zich dan ook zorgeloos focussen op uw Core Business.

EXPERTS
Vertrouw op onze jarenlange ervaring!

Verscheidene disciplines zorgen voor jouw perfecte A2Z Oplossing

Ervaren IT'ers

Onze IT kennis in huis start bij een meer dan 15jaar lange ervaring in het bouwen en ondersteunen van netwerken voor KMO’s tot Datacenters.

Experts in automatisatie

Ook de kennis ter automatisatie ontbreekt niet. Maar bij iedere oplossing hoort een grondige analyse. Jarenlange expertise in dit vakgebied is dan ook een must om samen tot de juiste oplossing te komen.

Web Ontwikkeling

Webdesign, Ecommerce, SEO en Social Media Marketing. Enkele belangrijke begrippen maar geen probleem voor de experts van CoreSolutions. Na een grondige analyse gaan ze dan ook graag voor u aan de slag.

Operations Management

En om onze ervaring compleet te maken, kunnen we u garanderen dat we de nodige kennis aan boord hebben om uw processen ten gronde te analyseren, want na een jarenlange ervaring binnen de Operations Management wereld, weet men bij CoreSolutions precies wat er nodig is om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

HET CORESOLUTIONS TEAM
Gedreven en vol passie voor IT, Automatisatie en Webdesign!

Het CoreSolutions team bestaat uit verschillende technische experts die elkaar perfect aanvullen.

De netwerk- & IT engineers zorgen voor een feilloze installatie bij u op kantoor. Zij bouwen uw netwerk, computerinfrastructuur, voeren migraties uit en integeren de verschillende CoreSolutions diensten tot één geheel en jouw A2Z oplossing!

 

Daarnaast is onze supportdesk continue beschikbaar. Dit zowel tijdens de kantooruren, maar ook na de kantooruren, in het weekend of op feestdagen. Op basis van uw SLA krijgt u een noodnummer toegewezen voor zéér dringende support. U bent 24/7 zeker van onze ondersteuning.

Oplossingen op maat van jouw bedrijf met een degelijke service achteraf!