ONZE CLOUD OPLOSSINGEN
Cloud Services op Maat van jouw bedrijf
CoreSolutions is gespecialiseerd in cloud diensten zoals Office 365, online backup, hosted anti-virus en virtual private servers. CoreSolutions analyseert uw noden en bekijkt hoe u de cloud kan integreren in uw bedrijf of organisatie.
Microsoft 365
Plaats je vertrouwde Microsoft Office programma's in de cloud. Steeds up-to-date met de nieuwste Office 365 versies en mogelijkheden. Ook je mailserver, Teams en het bestanden delen in Sharepoint zijn inbegrepen. Kortom klaar voor effiecientie en een vlotte communicatie!
Exchange Online
Met Microsoft Exchange Online werk je in de cloud voor je e-mails, agenda en contacten. Op elk apparaat toegang tot een netjes gesynchroniseerde mailbox en dit inclusief de nieuwste phising en Spam beveiliging. Zo kan je steeds veilig aan de slag waar je ook bent!
Sharepoint Online
Met Microsoft Sharepoint kan je eenvoudig inhoud en kennis delen of beheren. Je stimuleert teamwerk en je vindt snel de juiste informatie. Zonder moeite werk je samen met het hele bedrijf. Ook voor de inrichting en design kan je bij CoreSolutions terecht.
Cloud Servers
Ons team configureert en maakt uw Cloud omgeving klaar voor gebruik. Wij integreren onze eigen cloud of Microsoft Azure op basis van de noden en behoeften van uw bedrijf. Na oplevering zorgt CoreSolutions voor het volledige beheer.
Online Backup
De CoreSolutions online backup oplossing zorgt ervoor dat uw computer, laptops en servers continue veilig gebackupped worden. Verlies nooit meer cruciale data en slaap 's nachts op beide oren. Je data is steeds veilig in één van onze datacenters.
Hosted Security
Met de hosted security oplossing van CoreSolutions zijn je computers ten alle tijde beveiligd voor die nieuwste virussen, malware of spyware. Met een actieve monitoring op de achtergrond zijn wij zéér snel op de hoogte van mogelijke problemen.
ERVARING & DESIGN
Stay Up, Stay
Running & Protected

Klaar voor een Cloud Oplossing op maat van uw bedrijf? 

Onze experts staan alvast klaar om samen een Cloud design uit te werken. We maken dan ook graag een afspraak om samen de juiste oplossing ten opzichte van uw behoeften te realiseren. Eens het design uitgewerkt is, kunnen we over gaan tot implementatie ervan. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of een migratie, wij zorgen ervoor dat de transitie vlekkeloos gebeurt en zorgen voor een topsupport achteraf!