Digital Solutions
Digitale oplossingen voor kmo’s, scholen en gemeentes!
Wil je het allerbeste touchscreen voor jouw klaslokaal of vergaderzaal? CoreSolutions installeert gebruiksvriendelijke Digiborden en Touchscreens met een perfecte service achteraf!
Digiborden Onderwijs
Wil je het beste of het allerbeste voor jouw klaslokaal? De TOUCH Riva 2 is verkrijgbaar in twee modellen: de Riva R2 en de Riva D2. De TOUCH Riva R2 is een ultramoderne oplossing voor onderwijstechnologie, de perfecte aanvulling voor de modernste klaslokalen.
CTouch-School
Vergaderoplossingen
Een touchscreen gebruiken te ingewikkeld? Nu niet meer! Maak kennis met TOUCH Neo, het gebruiksvriendelijkste touchscreen ooit. Loop naar het scherm, kies één van de vier opties en start jouw sessie met slechts één aanraking. Zo eenvoudig is het!
CTOUCH-Neo
Digital Signage
Onze digital signage oplossingen vormen een uitstekend platform om bezoekers via digitale schermen netjes te informeren over allerhande informatie. Alles via de centrale beheerstool waarin je kan bepalen welke video en audio via de schermen getoond wordt.
Digiial-Signage1
MISSIE
Maak leren, maar ook vergaderen leuk!

Met onze intuïtieve digiborden creëren leerkrachten leuke en interactieve leerervaringen. Gebruik onze interactieve schermen met de onderwijssoftware naar keuze, laat je leerlingen hun apparaat delen, schrijf de slimste ideeën op het bord en inspireer iedereen in de klas.

Maar ook in de bedrijfswereld spelen onze oplossingen een belangrijke rol. Geef toe, de sleutel tot een succesvolle presentatie is technologie waarop je kunt vertrouwen. Vertrouw erop dat onze techniek soepel werkt en concentreer op wat je het beste kunt: jouw publiek boeien. Wij beloven geen paniektelefoontjes naar de IT-afdeling meer!

MEER INFO OF EEN AFSPRAAK?
Ontdek en ervaar de mogelijkheden…

Aarzel niet! Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en boek tevens ook een demo waarmee je zelf de kracht kan ontdekken van onze oplossing.