ONZE IT SERVICES
IT op z’n best!
CoreSolutions ontzorgt jouw IT noden. Vertrouw op onze jarenlange expertise in IT voor zowel kleine als (middel)grote ondernemingen.
IT Service Center 24/7
Het CoreSolutions NOC zorgt elke dag weer voor een prima ICT ondersteuning en het proactief monitoren van jouw IT infrastructuur!
ICT On Demand
Dringend ondersteuning nodig maar nog geen serviceplan, ook dan kan je steeds bij onze CoreSolutions experts terecht! Wij helpen je graag verder!
Total ICT Serviceplan
Het CoreSolutions Service plan zorgt voor een feilloze ondersteuning en ontzorging van al uw ICT noden. All-in tegen een vast tarief per maand!
Audit & Advisory Services
Op zoek naar een nieuwe IT strategie of kortom een evaluatie van je huidige infrastructuur? Geen probleem, we komen graag bij u langs!
Project Services
Van datacenter projecten tot de lokale ICT projecten voor uw bedrijf, CoreSolutions ontwerpt en implementeert het voor u!
Training Center
Ook voor training na implementatie kan je steeds bij ons terecht. Wij bieden dan ook steeds de juiste uitleg bij de geimplementeerde oplossing!
TOTAALONTZORGING MET TOTAL ICT
Well Done is better
than Well Said
  • Ontzorging, uitbouw en exploitatie van een verbeterde, geïntegreerde en gestandaardiseerde ICT omgeving
  • Een persoonlijk aanspreekpunt, bijgestaan door back-up team voor het beheer van uw operationele infrastructuur.
  • Voor proactief beheer en support van kritische processen kan u 24/7 rekenen op onze dienstverlening.
  • Vastgelegde SLA’s (Service Levels) voor het behandelen van uw IT gerelateerde vragen en problemen.
  • Monitoring, management en vernieuwing van de door ons beheerde IT infrastructuur.
  • Backup en restore diensten zodat je verder kan werken zonder downtime.
  • Escalatieprocedure bij urgente problemen.
  • Project management bij implementatie en onderhoudswerken.
  • Documentatie en inventarisatie van processen ter ondersteuning van de dagelijkse werking.
ONZE AANPAK
Op naar uw TOTAL ICT Oplossing

Op basis van een grondige financiële- en technische audit werkt ons team een totaalaanpak voor u uit. CoreSolutions optimaliseert waar nodig en verbetert waar kan!

STAP 1
Audit

Vooraleer u klant kan worden bij CoreSolutions doen wij een volledig vrijblijvende audit van zowel het financiële als het operationele plaatje van uw IT infrastructuur. Dankzij deze doorlichting weet u waar u staat.

Op basis van deze audit stelt CoreSolutions samen met u een plan op maat samen.

Wij geven een concreet advies over wat er moet gebeuren om uw IT infrastructuur op punt te zetten.

STAP 2
Ontwerpen

Na een correcte audit en analyse ontwerpt CoreSolutions uw IT infrastructuur.

We ontwerpen een oplossing die werkt en u ontzorgt. Dankzij onze kracht van onze expertises maken we de beste oplossing voor een on-site, off-site of hybride model.

Samen overlopen we de mogelijkheden en maken we een keuze.

STAP 3
Migreren

CoreSolutions gaat aan de slag en bouwt uw IT infrastructuur zoals afgesproken. Onze eigen engineers komen on-site de werken uitvoeren. We zorgen voor een zorgeloze omzetting of aanpassing.

CoreSolutions bereidt de uitvoering tot in de puntjes voor en zorgt voor een gefaseerde aanpak. Waar kan trachten wij remote te werken en buiten de kantooruren, maar vooral U en uw medewerkers profiteren van feilloze een migratie.

STAP 4
TOTAL ICT

Na de implementatie staat CoreSolutions garant voor het onderhoud van uw infrastructuur. Op basis van SLA’s slaapt u op beide oren. Uw IT infrastructuur is steeds in topconditie dankzij onze goede zorgen.

Naast ondersteuning controleren we 24/7 uw installaties. Onze intelligente monitoring systemen merken storingen of fouten onmiddellijk op en onze engineers nemen meteen actie! Proactief, zoals het hoort!

Great Services for all your Company Needs

Een project in gedachte ?