TEAMLEADER CRM
Van kleine zelfstandige tot middelgrote onderneming.
Teamleader verenigt CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige en intelligente tool die bedrijven helpt om slimmer te werken.
Klanten beheren
Met CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader heb je alle informatie van klanten en contacten op één plaats. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis… Makkelijk toegankelijk voor jou of je collega’s.
Offertes maken
Laat nooit meer geld op tafel liggen: met Teamleader volg je elke verkoopkans op de voet. Hou een prima overzicht over je sales funnel en sales medewerkers. Maak professionele offertes en laat ze online ondertekenen. Zo verkoop je sneller, én meer.
Beheer projecten
Maak van een offerte een project en volg het nauwgezet op. Definieer deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers. Op naar jouw topproject!
Tijdsregistratie
Met Teamleader hou je makkelijk en accuraat gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk, met de Time Tracker. Nadien kan je dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.
Facturen maken
Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je boekhoudpakket.
Geld ontvangen
Dankzij Teamleader word je op tijd en correct betaald. Laat je klant online betalen, raadpleeg altijd en overal de juiste statussen van betaling, stelt automatische betalingsherinneringen in voor wanbetalers of vraag financiering aan voor je facturen.
MISSIE
Meer focus op uw Core Business!

Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je met je kmo kan groeien. Omdat Teamleader ervoor zorgt dat je de leiding kan nemen over operationele essentials, waardoor je je kan focussen op je projecten en relaties. Door CRM, projectmanagement en facturatie samen te brengen in een intuïtieve software-oplossing, stelt Teamleader je team in staat om samen te werken en je bedrijf te organiseren en op te bouwen.

PRIJZEN
Kies je plan en je kan aan de slag!

Teamleader bestaat in drie smaken, en omvat standaard 2 gebruikers.

Elk pakket is uitbreidbaar qua gebruikers, dus of je nu éénmanszaak bent of KMO,

er is steeds een prima plan voor jouw bedrijf.

SMART

Voor zij die aan de slag willen gaan met crm, verkoop en tijdregistratie.

 

Belangrijkste functionaliteiten:

10.000 contacten & bedrijven
Klantgegevens filteren & opzoeken
Agenda
Taken, afspraken & telefoongesprekken
Tijdsregistratie
Offertes
1 salespipeline
Koppelingen met externe programma’s
Toegang tot het supportcentrum
Livesupport

GROW

Voor zij die ook hun facturatie willen vereenvoudigen en automatiseren.

 

SMART-abonnement +

Facturen
Betalingen via QR-code
Automatische betalingsherinneringen
Terugkerende facturen of abonnementen
2 salespipelines
Margeberekening op offertes
Vervaldatum op offertes

FLOW

Voor zij die meerdere teams en bedrijven moeten aansturen.

 

GROW-abonnement +

Meerdere bedrijfsentiteiten in één account
Verlofregeling
Verplichte multifactor-authenticatie
Financiële forecasting
Onbeperkt aantal salespipelines
Prioritaire support via chat

MEER INFO OF EEN AFSPRAAK?
Ontdek en ervaar de mogelijkheden…

Aarzel niet! Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis proefversie waarmee je zelf de kracht kan ontdekken van onze oplossing.