WAT MAG JE VERWACHTEN
Zorgeloos bellen en gebeld worden met de CoreSolutions telefonie oplossing!
Digitale telefonie zorgt ervoor dat je telefoons slimme toestellen worden. Ons platform is zéér eenvoudig in gebruik en je krijgt meer telecom mogelijkheden voor minder geld. Bovendien staan we garant voor uw telefonische bereikbaarheid.
Bellen, Doorschakelen,...
Schakel eenvoudig en snel oproepen door naar interne of externe nummers van uw verschillende vestigingen. Maar ook Remote workers kunnen bellen en gebeld worden alsof ze op uw kantoor aanwezig zijn.
Thuiswerken
Uw medewerkers bellen of kunnen gebeld worden met hun toestel of softphone. Of men nu thuiswerkt of op kantoor aanwezig is, en dit zonder extra kosten of kwaliteitsverlies van de lijn. Kortom overal bereikbaar op een professionele manier.
Beste Tarieven
CoreSolutions biedt u verder ook de beste beltarieven aan en alsof dat niet genoeg is, kan u ook nog eens de kosten van een dure telefooncentrale, ISDN of analoge lijnen van uw maandelijks kostenplaatje schrappen. Kortom een besparing op zich.
Conference Calls
Teams meetings of een telefonische conference, ja hoor ook dat hebben we bij CoreSolutions Telefonie aan boord. Uw medewerkers kunnen samen met meerdere personen een meeting voeren, intern of extern.
Persoonlijke boodschappen
Personaliseer je inkomende oproepen met een welkomstboodschap, wachtrijboodschap of nachtboodschap. Ook het inspreken kunnen wij optioneel voorzien om extra professioneel uit de hoek te komen naar de beller.
Wachtrijen
Spreid uw inkomende oproepen in een professionele en meertalige wachtrij. Zo mis je nooit een oproep van een klant. Ook rapportage of een digitale statusweergave op schermen is perfect mogelijk.
Voicemail / Fax naar email
Laat uw klanten een voicemail inspreken en u ontvangt een audiobestand uw mailbox. Of heeft u toch nog nood aan een faxsysteem. Laat dan ook uw inkomende faxen digitaal bezorgen in uw mailbox als een PDF bestand.
Keuzemenu
Uw inkomende oproepen kunnen een keuze maken en worden dan pas doorgeschakeld naar de juiste diensten. Geen onnodig lange keuzemenu's maar wel optimaal en efficiënt ingedeeld.
Online beheer en Reporting
Online gesprekken inkijken of kijken wie er in gesprek is. Uw centrale beheren, doorschakelingen aanpassen, toestellen toevoegen en nog veel meer... want ons platform zorgt namelijk ook voor een degelijke rapportering waar dat nodig is.
DE VOORDELEN
Doe uw voordeel met de digitale telefonie van CoreSolutions!

Breng uw bedrijf naar het digitale telefonie tijdperk. De CoreSolutions oplossing voor digitale telefonie geeft je meer mogelijkheden en meer vrijheid.

Weg met die dure telefooncentrale of ISDN lijnen. Onze digitale telefonie geeft u state-of-the-art oplossing aan de beste prijs.

ONZE PRIJZEN
Steeds de beste prijs/kwaliteit voor jouw oplossing op maat!

PBX in the cloud (1-10)

1250
/ per maand
 • Voor de KMO tot 10 gebruikers
 • Alle opties inbegrepen
 • Exclusief gesprekskosten
 • Exclusief inbelnummers / portering
 • Gesupporteerd en altijd Online

PBX in the cloud (Plus)

950
/ per maand
 • Meer dan 10 gebruikers
 • Alle opties inbegrepen
 • Exclusief gesprekskosten
 • Exclusief  inbelnummers / portering
 • Gesupporteerd en altijd Online

SIP Trunk

prijs
/ per oplossing
 • Volwaardige  SIP Trunk
 • Optioneel  met vaste telefooncentrale
 • Exclusief gesprekskosten
 • Exclusief inbelnummers / portering
 • Gesupporteerd en altijd Online
KLAAR VOOR DE START
Aan de slag met de telefonie van CoreSolutions

Maak je geen zorgen want CoreSolutions regelt de verhuis en migratie van A tot Z. Wij ontzorgen uw volledige telefonie behoefte. Onze eigen experts komen bij u ter plaatse om alles te installeren en te integreren en zorgen voor training en support achteraf. Aarzel dus niet, en boek snel een afspraak…

Voor onze Telecom diensten en platformen voldoet CoreSolutions aan de regels rond de Telecom wetgeving

en zijn we bovendien een officiële BIPT geregistreerde Telecom Operator.